HATARTALANUL!digitalis témahétökoiskola Szabadegyháza

Képviselők

Egészségvédelmi nap

2013. november 16., szombat, Szabadegyháza, Kossuth Lajos Általános Iskola

VÉRADÁS

Minden kedves véradót virslivel és sörrel várunk! Ezenkívül 1000 forintos pizza utalvánnyal honoráljuk önzetlenségüket, mely beváltható a helyi Totesz Vendéglőben.

SZŰRÉSEK

prosztataszűrés egy csepp vérből, vizsgálat nélkül!

csontritkulás-szűrés (a rendelőben előre be kell jelentkezni!)

COPD-szűrés, légzésfunkció-mérés (a rendelőben előre be kell jelentkezni!), melanoma-(anyajegy-)szűrés, 2-es típusú cukorbetegség, infarktus- és agyvérzés-kockázatbecslés, CO-mérés, dohányzásról leszoktatás – egyénre szabott tanácsadás, arteriográfia-érvizsgálat, vérnyomás-, vércukor-, koleszterin-, húgysav- és testzsír-szűrés,

allergiavizsgálat akupunktúrás pontok alapján, biorezonancia-vizsgálat (önköltséges: 3.000,- Ft/fő, a rendelőben előre be kell jelentkezni!), számítógépes talpvizsgálat, hallásszűrés, látásvizsgálat, grafológia, kristályterápia-gyógyító kristályok, vagyonvédelem, mézkóstoló és –vásár, arborétumkalauz.

A NAP VÉGÉN 16 ÓRÁRA MINDEN KEDVES RÉSZTVEVŐT LANGALLÓVAL, POGÁCSÁVAL, FORRÓ TEÁVAL VÁRUNK A FALUKEMENCÉHEZ!

Keressék programjainkat a község honlapján (www.szabadegyhaza.hu), a Művelődési ház honlapján (muvhaz.szabadegyhaza.hu), a Szabad1 Lapban és a Szabad1 TV képújságján. Csontritkulás-szűrésre, COPD-szűrésre és allergiavizsgálatra a 06-30/638-4243-as mobilszámon, a 06-25-478-605-ös számon vagy személyesen az orvosi rendelőben lehet bejelentkezni!

Nochta Tamásné
védőnő