HATARTALANUL!digitalis témahétökoiskola Szabadegyháza
Október 13-án témanapot szerveztünk az iskolában

Az erdélyi táborozás után még több feladat várt a hetedikesekre, de ennek örömmel tettek eleget. Így pár nappal a hazaérkezés után értékelőórát tartottunk, ahol a gyerekek elmondhatták legnagyobb élményeiket, tapasztalataikat, anonim kérdőívet töltöttek ki, melynek tanulságait felhasználjuk a következő táborok szervezésében. Ezután a gyerekek a megjelent vendégeknek (szülők, az utazáson részt nem vett osztálytársak) is élménybeszámolót tartottak, s megnyitottuk azt a fotókiállítást az aulában, melynek anyagát a gyerekek erdélyi fotói adták.

A legnagyobb programunkra október 13-án került sor, amikor témanapot tartottunk az iskolában Erdélyről. Az egész napos programban élménybeszámolók, daltanulás, legendák, erdélyi irodalom és történelem szerepelt. A nap zárásaként közösen elénekeltük a délelőtt tanult erdélyi népdalokat, majd a hetedik osztályosok közös énekével zárult a program.

A témanap fotói elérhetők itt: https://www.facebook.com/iskola.szabadegyhaza/medi...


Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a gyerekek felejthetetlen erdélyi napjaihoz: Emberi Erőforrás Minisztérium Határtalanul programja, Szabadegyháza Község Önkormányzata, szülők, pedagógusok.